Contact

Openingstijden:

Maandag  9.00 – 17.30
Woensdag 9.00 – 17.30
Vrijdag 9.00 – 17.30
Zaterdag 9.00 – 17.30

Ligging

Schoonheidssalon Eveline Aardoom is gevestigd aan het Damplein, in de wijk Dubbeldam. U kunt mij vinden in het makelaarskantoor Nouwen, op de eerste etage, naast Wellness massagepraktijk Helder.

Op het Damplein is er volop (gratis) parkeergelegenheid.

Producten ophalen/laten bezorgen

Wilt u graag producten bestellen? Dan kunt u mij altijd bellen of een berichtje sturen en dan zet ik het voor u klaar. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, of bent u (nog) geen klant bij mij maar wel geïnteresseerd in de producten van Absolution? Dan is er ook de mogelijkheid dat deze bij u bezorgd worden!

Cadeaubonnen

Wilt u iemand verblijden met een persoonlijk cadeau? Verras diegene met een heerlijke behandeling! U kunt zelf bepalen of u een specifieke behandeling op de bon wilt laten zetten of een geldwaarde. U kunt deze dan op komen halen of ik kan de cadeaubon ook als verrassing bij de desbetreffende persoon laten bezorgen.

U kunt bij mij met PIN of contant geld betalen.

Contactgegevens:

Let op: Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof. Ik ben vanaf begin oktober weer bereikbaar voor het het maken van een afspraak.

Schoonheidssalon Eveline Aardoom
Damplein 50, 3319 HC Dordrecht

06-51119319 / info@evelineaardoom.nl

KvK nummer: 75399253
BTW nummer: NL002029277B31

Schoonheidssalon Eveline Aardoom is aangesloten bij brancheorganisatie ANBOS, zo bent u verzekerd dat u in goede handen bent bij een gediplomeerde schoonheidsspecialiste.