Prijslijst

Absolution

Met de gecertificeerde, biologische producten van Absolution, wordt er een behandeling persoonlijk voor u samengesteld. Afhankelijk van de behoefte van uw huid op dat moment en uw eigen wensen.

Absolution Intro

Reiniging, peeling, masker, hand/armmassage, moisturizer of reiniging, peeling, masker, onzuiverheden verwijderen, extra reiniging, moisturizer.

€ 59

Absolution Mix & Match

Reiniging, peeling, gezichtsmassage, masker, hand/armmassage, moisturizer.

€ 69

Absolution Deluxe

Welkomstritueel, reiniging, peeling, gezicht+hoofdhuidmassage, masker+thermisch masker, hand/armmassage, moisturizer.

€ 89

Hals/Decolleté behandeling*

Met intensieve biologische werkstoffen wordt er speciale aandacht gegeven aan de hals en decolleté. De huid ziet er egaler uit en voelt zacht en stevig aan.

€ 15

*deze behandeling is alleen te boeken icm een gezichtsbehandeling.

Absolution Specials

Absolution Therapy Booster Lift Treatment 

Deze behandeling richt zich op het verstevigen van de huid en verminderen van fijne lijntjes met een flink wellness gehalte! Le Booster Lift speelt hierin een grote rol, deze sterk geconcentreerde booster hydrateert de huid intens en maakt de huid glad. De speciale massagetechniek en de kracht van de rozenkwartssteen zorgen voor een prachtige huidteint. Aansluitend wordt het thermisch masker aangebracht. (90 min.)

€ 89   

Absolution Therapy Booster Lift Intens 

Als je een langduriger resultaat wilt bereiken, is deze kuur een aanrader! Deze kuur bevat 5 behandelingen (3 x 90 min.+ 2 x 45 min.) met een tussenperiode van 14 dagen. Voor thuis krijgt u de Booster Lift (t.w.v. € 59) en de Crème du Temps (t.w.v. € 66) mee om het resultaat te versterken. 

€ 480 

(incl. de Booster Lift en de Crème du Temps)

Absolution Therapy La Cure Peau Calme

Met deze fijne relax kuur gaan we vervelende ongemakken tegen van een reactieve huid zoals jeuk, roodheid, strak gevoel en irritatie. In de behandelingen richten we ons op het versterken van de huidbarrière en reguleren van ontstekingen. Deze kuur bevat 2 behandelingen in de salon met een tussentijd van 14 dagen waarin thuis de bijbehorende ampullenkuur wordt gevolgd.

€ 195

(incl. Ampullenkuur La Cure Peau Calme)

Absolution Therapy La Cure Peau Nette

Een ware Detox kuur voor de huid! Deze behandelingen richten zich op het verminderen van onzuiverheden, roodheden en andere imperfecties in het gelaat. Met behulp van de Jaderoller worden werkstoffen beter opgenomen, en afvalstoffen effectiever afgevoerd. Deze kuur bevat 2 behandelingen in de salon met een tussentijd van 14 dagen waarin thuis de bijbehorende ampullenkuur wordt gevolgd.

€ 195

(incl. Ampullenkuur La Cure Peau Nette)

Alle behandelingen zijn incl. modelleren van de wenkbrauwen. Eventuele extra services* zijn bij te boeken tegen een meerprijs van 9 euro, bij meerdere services geldt een aangepast tarief.

*Extra services zijn oa. wimpers en/of wenkbrauwen verven, bovenlip en/of kin harsen, extra uitreinigen of milia verwijderen.

Natural Face Lifting

Door middel van verschillende technieken gericht op de gezichtsspieren, bindweefsel en het botweefsel wordt er preventief op huidveroudering gewerkt. Een echte work-out voor je huid!

Losse behandelingen

Gezicht & hals
€ 69
Gezicht, hals & decolleté
€ 79
Gezicht, hals & decolleté Compleet

Incl. peeling, modelleren wenkbrauwen, masker.

€ 89

Alle losse behandelingen zijn inclusief uitgebreide reiniging, booster en moisturizer.  

Kuurvormen

5  behandelingen à 45 min.
€ 345
10 behandelingen à 45 min.
€ 670
15 behandelingen à 45 min.
€ 975
Sculpture club 90 min.*
€ 99

*Een echte work-out voor thuis! Hierbij leer ik je verschillende gezichtsoefeningen zodat je hier thuis mee aan de slag kan.

Alle kuurbehandelingen zijn inclusief reiniging, booster, moisturizer. Wenselijk is om met een regelmaat van circa 2 keer per week een behandeling te ondergaan om opbouwend te kunnen werken. Tevens begeleid ik je tijdens een kuur met een aantal oefeningen voor thuis, zodat je leert hoe je je huid zelf in conditie kan houden!

Voor een mooi en blijvend resultaat is 1 keer in de 4 weken een onderhoudsbehandeling gewenst.

 

Cadeautip:

Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau? Of wil je iemand zomaar verrassen met een heerlijk verwen moment voor zichzelf?

Geef dan een heerlijke behandeling cadeau! Klik hier voor de contact pagina.

Cadeaubon Eveline Aardoom